18/09/2016

Shkolla e re në Amatrice me beton Colabeton

Kanë filluar hedhjet e para për sheshin e ri të shkollës së San Cipriano, pjesë përbërëse e Amatrice, ku Mbrojtja Civile e Trentos ka filluar punimet në kohë rekord për realizimin e një strukture të përkohshme që do të inaugurohet brenda 13 shtatorit. Shkolla do të mirëpresë nxënës të instituteve të ndryshme që për momentin paraqesin rrezik ose janë të rrënuara.

Në një distancë prej vetëm 12 orësh nga kontakti i parë, Colabeton ka siguruar të gjithë dokumentacionin e nevojshëm dhe është organizuar për hedhjen. Në orën 13:00 të 1 shtatorit morëm konfirmimin e furnizimeve nga Mbrojtja Civile dhe në orën 14:45 u nis i pari nga 5 ngarkesat me beton në drejtim të Amatrice-s. 

Cookies na ndihmojnë që të ofrojmë shërbimet tona. Duke përdorur këto shërbime, pranoni përdorimin e cookies nga ana jonë. Info