Cilësia, siguri dhe ambient

Cilësia

Dëshira për të qenë pararendësit e risive në politikat industriale, organizimin dhe metodat e punës është ajo që ka inspiruar gjithmonë mënyrën tonë të punës.

Lexo të gjithën

Siguria

Colacem është ngahera aktive për mbrojtjen e sigurisë dhe shëndetit të punonjësve në lidhje me normat kombëtare dhe ndërkombëtare.

Lexo të gjithën

Ambienti

Çdo aktivitet i njeriut, edhe ajo më e thjeshta dhe e padëmshmja, ka një impakt pak a shumë të madh në ambient.

Lexo të gjithën

Specific download

Cookies na ndihmojnë që të ofrojmë shërbimet tona. Duke përdorur këto shërbime, pranoni përdorimin e cookies nga ana jonë. Info