Grupi

Financo është ndërmarrja e familjeve Colaiacovo, që përmban pothuajse 2000 punëmarrës, me seli në Gubbio, Itali.

Thelbi i kompanisë Financo bazohet në prodhimin e çimentos dhe betonit.

Ndërmarrja e ka konsoliduar prezencën e saj edhe në sektorë të tjerë të ndryshëm.

Për informacione të mëtejshme:
www.financo.it

Cookies na ndihmojnë që të ofrojmë shërbimet tona. Duke përdorur këto shërbime, pranoni përdorimin e cookies nga ana jonë. Info